Hakusivulle
 Hakusivulle     Rekisteriseloste     Varaus- ja käyttöehdot  
Varaus- ja toimitusehdot
Tilan tai palvelun varaus ja maksu tehdään etukäteen käyttäen alla mainittuja verkkopankkiyhteyksiä. Asiakas saa välittömästi maksun jälkeen tilausvahvistuksen hintatietoineen sähköpostitse. Asiakaskohtaisesti voidaan sopia erityisiä lisäehtoja.
Tilauksen maksaminen
Tilaus maksetaan etukäteen kotimaisten pankkien henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla (ks. lisää alta) tai Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla (ks. lisää alta).
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla 
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.   Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.   Suomen Verkkomaksut Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Lutakonaukio 7 40100 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit   Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Käytettävissä ovat Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Tapiola Pankin, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, Aktia Pankin ja S-Pankin verkkopankkipalvelut.
Hakusivulle

Varauspalvelu FI Oy