PARTIOKÄMPPIEN YLEISET VARAUSEHDOT

PORRASTETTU VARAUS

Kuluvan vuoden varauksia voi tehdä läpi vuoden. (Tammikuu-Tammikuu). Seuraava vuosi varataan porrastetusti syksyisin niin, että pääkaupunkiseutulainen partiotoiminta on etusijalla.
Elokuu: Pääkaupunkiseudunpartiolaiset Ry (PäPa) ja Leirikesä Ry (Valtakunnalliset tapahtumat)
Syyskuu: Päpan Partiolippukunnat lomakehaku
Lokakuu: Päpan lippukunnat avoin varaus. Varaaminen nopeusjärjestyksessä.
Marraskuu: Muut partiolaiset sekä partionulkopuoliset varaajat. Varaaminen nopeusjärjestyksessä.
Tiedotamme sivuillamme aina syksyn aluksi, että millä aikataululla varaukset syksyllä tehdään.

Päpan lomakehaussa painotetaan seuraavia tapahtumia.

VARAAMINEN

Kaikki varaukset tehdään varauspalvelun kautta: https://varaus3.varauspalvelu.fi/partiolaiset/. Ainoastaan poikkeustapauksissa yhteys suoraan kiinteistövastaavaan.
Kaikki varaukset käsitellään toimistolla kahden viikon kuluessa varaustilauksesta. Varaus katsotaan vahvistetuksi, jos toimisto ei tänä aikana peruuta varausta. (Poikkeuksena lomakehaku, missä hakijalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti saadut vuorot). Lähtökohtaisesti varaustilauksia ei peruta, mutta toimiston peruutuksen syy voi olla esimerkiksi se, että mikäli alueen jossakin kohteessa järjestetään partiotoimintaa, ei muita alueen kohteita silloin yleensä vuokrata partion ulkopuolisille. Myös jos varaus ei noudata porrastetun varauksen ohjeita, vuoro poistetaan järjestelmästä.

Katso ohjeet ”partion ulkopuolisille varaajille” https://partiokampat.fi/tietoa/partion-ulkopuoliset-varaajat/

VARAAJAN PERUUTUSEHDOT

Varaajan on tehtävä peruutus viimeistään kuukautta ennen vuoroa järjestelmän kautta (Tai sähköpostitse toimiston osoitteeseen, jos varaisjärjestelmä ei toimi). Peruutus on vastaanotettu ja hyväksytty, kun peruja on saanut asiasta ilmoituksen sähköpostilla tai puhelimella. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai se tehdään myöhässä, niin varattu vuoro laskutetaan täysimääräisenä.

HINNAT

Laskut lähetetään toteutunutta vuoroa seuraavan kuukauden alkupuolella.
Ilmoitetut hinnat sisältävät pelkän rakennuksen vuokran. Loppusiivous kuuluu varaajalle.
Arkihinta koostuu yhdestä yöstä (16:00-15:00). Viikonlopun hinta koostuu kahdesta vuorokaudesta (pe 16:00– su 15:00).
Kämpille tai omaisuudelle tehdystä vahingosta veloitamme erikseen, tai siivouksen laiminlyönnistä.
Partion ulkopuolisia varaajia velvoitetaan varaamaan koko alue itselleen, ellei muuta sovita. Mikäli alueen jossakin kohteessa järjestetään partiotoimintaa, ei muita alueen kohteita lähtökohtaisesti vuokrata partion ulkopuolisille.
Isoista tapahtumista ja leireistä voidaan veloittaa tapauskohtainen huoltomaksu (puu/wc/jäte), mutta näistä hinta sovitaan tapauskohtaisesti. Vessojen riittävyys ja puut ovat mitoitettu kämpän nukkuja määrän mukaan. Varaaja on isommalla ryhmällä omakustanteisesti hankittava lisävessoja (Kavalahti vessan säiliön tyhjennys), lisäpuita tai lisäjätetyhjennyksiä.
Jos haluat joustoa ilmoitettuihin aikatauluihin, ota yhteys kiinteistövastaavaan.

AVAIMET

Avaimet voi noutaa pari päivää ennen varatun vuoron alkamista Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolta, Partioaseman 2. kerroksesta, osoitteesta Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Avaimet palautetaan samaan paikkaan mahdollisimman pian. Katso aukioloajat https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/tietoa-meista/toimisto

SIIVOUS

Varaaja sitoutuu tekemään loppusiivouksen lähtiessään. Siivousvälineet on puhdistettava ja laitettava takaisin niille varattuun paikkaan ja roskat viedään roskiksiin. Jos tilat eivät ole kunnolla siivottuja, veloitetaan siivouksesta jälkikäteen.

VARAAJIEN HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Varaaja syöttää itse yhteystietonsa varausjärjestelmään, jossa niitä käytetään ainoastaan varauksen käsittelyyn. Varauksen sujuvuuden varmistamiseksi yhteystiedot voidaan antaa toiselle varaajalle. Halutessaan varaaja voi itse muokata omia tietojaan ja pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot.

YHTEYSTIEDOT

Kiinteistövastaava: Timo Pääskynkivi, timo.paaskynkivi(at)partio.fi, 050 511 2606

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimisto: papa.toimisto(at)partio.fi, 09 8865 1200 (Avaimet)

Kunkin kämpän omat tiedot ja ohjeet osoitteessa: www.partiokampat.fi