NÄIN SIPOO-TALO TOIMII

 

Sipoo-talo on sähköinen alusta, jonka kautta voi varata Sipoossa sijaitsevia kokous-, juhla- ja esiintymistiloja. Sipoo-talosta löytyvät kunnan lyhytaikaisesti vuokrattavat tilat, mutta sen lisäksi palvelussa on tarjolla myös yhdistysten ja seurojen vuokraamia tiloja. 


Etsitkö tilaa?

Sipoo-talon kautta voit löytää sopivan tilan Sipoosta esimerkiksi häihin, kokoukseen tai vaikka näytelmäkerhosi esitykselle.

Näin se käy:

1. Tiloja voi etsiä kolmella tavalla: tapahtumatyypin, sijainnin tai ajankohdan perusteella.

2. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sopiva tila.

3. Varaa tila kohteen ohjeiden mukaisesti: Tee varaustiedustelu tai ota yhteyttä sivulla ilmoitettuun henkilöön. 

Tilavalikoima koostuu tällä hetkellä yhdistysten ja kunnan vuokraamista tiloista. Alusta on avoin kaikille Sipoossa kokous- tai juhlatiloja vuokraaville – kuka vain voi tulla mukaan maksutta. 

Kunnan omistamia tiloja vuokrattaessa Sipoo-talon tiimi hoitaa kaikki käytännön järjestelyt, kuten vuokrasopimuksen, avaimet, valvonnan, tilojen käytön opastuksen ja vuokran laskutuksen. Sipoo-talon tiimiltä voi tilata mm. AV-palveluja, vahtimestaripalveluita sekä tilojen ja kalusteiden järjestelyä. Järjestelypalvelut veloitetaan hinnaston mukaisesti. 

Muita kuin kunnan omistamia tiloja vuokrattaessa toimitaan kunkin vuokranantajan omien ehtojen ja käytäntöjen mukaisesti. Tiloja koskevat tiedot on saatu tilan omistajalta ja niiden oikeellisuus on tilan omistajan vastuulla. 

Sipoo-talo on pilottivaiheessa, joten kaikki suunnitellut toiminnallisuudet eivät vielä ole käytössä. Kehittääksemme palvelua yhä paremmaksi otamme mielellämme vastaan palautteesi palvelusta. Palautetta voit antaa Sipoo-talon etusivulla www.sipootalo.fi.

 

Haluatko ilmoittaa tilasi Sipoo-talon palvelussa? 

Sipoo-talossa on tai sinne ollaan lisäämässä Sipoossa sijaitsevia yhdistysten, seurojen, yksityisten tilanomistajien, seurakuntien ja kunnan vuokraamia tiloja. Kukin tilan omistajan päättää siitä, missä laajuudessa ja millä ehdoilla ko. tilaa halutaan Sipoo-talossa vuokrata. Palveluun liitettävät tilat ovat ensisijaisesti kokous-, juhla- ja muita kokoontumistiloja. 

Näin pääset mukaan:

1. Täytä lomake palvelun etusivulla www.sipootalo.fi. Muista liittää mukaan myös kuvia kohteestasi.

2. Voit valita, voivatko asiakkaat lähettää sivulta varaustiedustelun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vai ilmoitatko tilavarauksista vastaavaan henkilön yhteystiedot. 

3. Sipoo-talon henkilökunta on sinuun yhteydessä ja ilmoittaa, milloin tila löytyy palvelusta. 

 

Palvelun käyttöehdot:

Sipoo-talo on Sipoon kunnan tarjoama palvelu. Se toimii välittäjänä ja käytännön asioiden järjestelijänä tilan tarjoajan ja vuokraajan välillä. Palvelussa on esillä eri tahojen omistamia tiloja, joten myös tilan vuokraamiskäytännöt vaihtelevat. 

Sipoo-talon käyttö on ilmaista sekä tilan etsijälle että tarjoajalle. Asiakas maksaa vain tilavuokrasta ja mahdollisista lisäpalveluista. Kuka tahansa voi käyttää Sipoo-taloa löytääkseen sopivan tilan eikä palvelun käyttö edellytä rekisteröitymistä. 

Sipoo-talo tai Sipoon kunta ei vastaa mahdollisista tapahtuman aikana sattuneista onnettomuuksista, ilkivallasta, rikkoutumisista tai vaurioista.