OPINMÄEN VARAUSEHDOT

Varaukset tehdään viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Jos tarvitsee tilaa nopeammin, täytyy siitä sopia erikseen palvelukoordinaattorin kanssa.

Peruutukset täytyy tehdä viimeistään viisi vuorokautta ennen tapahtumaa muuten varauksesta laskutetaan.

Vakiovuoroja täytyy varata palvelukoordinaattorin kautta ja ne pitää uusia 6 kuukauden välein. Lukukausi 1.1.-30.6. ja 1.7.-31.12. Varauksen yhteydessä täytyy myös mainita mahdollisista loma-ajoista, muuten näistäkin laskutetaan.

Tarvittaessa vahtimestarilta saa lainata sähköisen avaimen 10 € käteispanttia (tasaraha) vastaan, jonka saa takaisin avaimen palautettua.

Tilassa saa käyttää ainoastaan niitä välineitä, mitkä ovat listattuja tilojen kuvauksiin. Muista välineistä täytyy neuvotella erikseen.

Kaikki varatut tilat on pakko olla siivottuina samaan järjestykseen kuin tilaan tullessa. Vahtimestari voi opastaa mistä perus siivousvälineet löytyvät. Siivousvälineet on puhdistettava ja laitettava takaisin niille varattuun paikkaan. Roskat viedään jätekuiluun ja pahvit litistetään niille kuuluvaan paikkaan. (Siivousta voi myös tilata erikseen 50€/h + alv. ottamalla yhteyttä palvelukoordinaattoriin) Jos tilat eivät ole siivottuja kunnolla voi Opinmäki veloittaa siivouksesta jälkikäteen.

Jos aikoo järjestää isompia juhlia tai esimerkiksi konferensseja, niin varaus tapahtuu suoraan palvelukoordinaattorin kautta

Yhteystiedot:
Palvelukoordinaattori: leevi.lumiranta@tl-konserni.fi / 358293500222
Vahtimestari: opinmaki.vahtimestari@espoo.fi / 0438266918

OPINMÄEN OMAVALVONTASEURALLE KUULUVA SIISTIMINEN

Liikuntasali:
Lattialta poistetaan moppaamalla hiekka ja pöly. Roskat kerätään pois ja häiritsevät tahrat – esimerkiksi virvoitusjuomatahrat – poistetaan.

Pukuhuoneet:
Lattialta poistetaan hiekka ja muu irtolika. Roskat kerätään pois ja roska-astiat tyhjennetään. ​

WC- tilat:
Wc-altaat huuhdellaan, likaantuneet käsienpesualtaat huuhdellaan ja tahrat poistetaan. Lattialta poistetaan hiekka ja muu irtolika. Roskat kerätään pois ja roska-astiat tyhjennetään. ​

Pesutilat:
Lattialta poistetaan hiekka ja muu irtolika sekä roskat. ​

Aulat, käytävät:
Kaikki kalusteet siirretään takaisin paikoilleen ja lattialta poistetaan hiekka ja roskat ja portaa.

Muut poistettavat:
Veri, oksennus, uloste, sylki poistetaan.​

TYÖN PÄÄTYTTYÄ SIIVOUSVÄLINEET PUHDISTETAAN/LAITETAAN NIILLE VARATTUUN PAIKKAAN PUHDISTETTAVAKSI. ROSKAT VIEDÄÄN JÄTEKUILUUN JA PAHVIT LITISTETÄÄN NIIDEN KUULUVAAN PAIKKAAN.

Mikäli tarvittavia välineitä siistimiseen ei löydy tai ne ovat puutteelliset, ilmoita asiasta vahtimestarille: 0438266918     Ylimääräisestä siivouksesta veloitetaan 50 € + 24% alv./tunti. Siivouksesta voi myös sopia erikseen etukäteen.

 

Rekisteriseloste kameravalvonnasta

Tietosuojaseloste Opinmäen kampus